KOTLETY Z CIECIORKI
250 g cieciorki,
2 cebule,
2 jajka,
2 ząbki czosnku,
koper,
natka pietruszki,
seler naciowy,
sól, pieprz,
tłuszcz palmowy.
Cieciorkę namoczyć (na noc) i ugotować do miękkości.
Zmielić, dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać.
Uformować małe kotlety i smażyć na tłuszczu palmowym lub innym zdrowym tłuszczu.
250 g cieciorki,
2 cebule,
2 jajka,
2 ząbki czosnku,
koper,
natka pietruszki,
seler naciowy,
sól, pieprz,
tłuszcz palmowy.
Cieciorkę namoczyć (na noc) i ugotować do miękkości.
Zmielić, dodać pozostałe składniki i dokładnie wymieszać.
Uformować małe kotlety i smażyć na tłuszczu palmowym lub innym zdrowym tłuszczu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz